miercuri, 3 septembrie 2008

bucuresti bateria popesti-leordeni

Cu ocazia vizitei mele la bucuresti prilejuita de concertul IRON MAIDEN in romania, am decis ca ar fi frumos sa fac ceva interesat in bucuresti, asa ca impreuna cu Octav, Andrei si Mihai am stabilit ca dam o tura duminica la unul din forturile din jurul bucurestiului,mai exact fortul 10-11 popesti(leordeni).
. Accesul se face din popesti leordeni, la o jumatate de ora de mers pe jos.
Odata intrati am inceput sa exploram fortificatia, etajata pe 3 nivele. Afara o caldura ucigatoare, inauntru 17-20 de grade, o adevarata desfatare. Am facut poze, cu lumina naturala, cu lanterna si cu un blitz putin mai slab pe care l-am avut(de mare ajutor), dar ne-am descurcat.
Mai multe detalii despre fortificatiile din jurul Bucurestiului la: Octavian andrei brezean , National Geographic si Romulus CristeaIron Maiden-Remember Tomorrow


Ca sa nu uitati ca sunt si speolog, va prezint mai jos doua tipuri de formatiuni tipic caractareristice pesterilor care le-am gasit in interiorul fortului
stalactite
piele de leopard
si aceste doua creaturi ale pamantului, de la stanga la dreapta , de suprafata si de subteran ;)
Motivul principal al vizitei, concertul IRON MAIDEN, de la care din pacate nu am poze, deoarece ca omul cinstit,am lasat camera acasa, pentru ca la poarta era un anunt mare in care eram avertizati ca e interzis accesul cu camere foto. Ei bine, cred ca am fost singurul care a facut-o, pe station mai bine de 20% din participantii la concert aveau camere, de la sapuniere pana la slr-uri nu tocmai ieftine.

Un comentariu:

Octavian-Andrei Brezean spunea...

deci m-ai vazut cand am trecut cu motorul pe langa tine.